S.C.A.T. Europe

Sigurnosna oprema

Kontaktirajte nas

Naš stručni tim pružit će Vam kompletnu uslugu.

Dokumentacija

Preuzmite katalog

Naše reference

Make Appoinement

SCAT - priča o uspjehu!

SCAT je kratica za “Sigurnosni centar za analitičku tehnologiju”. Tvrtka je osnovana, kako bi zaštitila radnike u analitičkim laboratorijima od štetnih materijala u radnoj okolini.

Poticaj za to došao je iz čvrstih zahtjeva velike njemačke kemijske tvrtke. Koncentracija štetnih tvari u pojedinom laboratoriju koji radi s organskim otapalima bila je prevelika i u početku je zapravo zahtijevala temeljne preinake, koje bi zahtijevale velika financijska ulaganja, ali i prekid rada laboratorija. SCAT Europe osmislio je sigurnosni koncept koji je ove mjere učinio nepotrebnim.

Korištenjem SCAT sigurnosnih kapa, bilo je moguće dramatično smanjiti emisije i stoga nisu bile potrebne druge promjene. Laboratorij je mogao nastaviti s radom bez ikakvih smetnji cijelo vrijeme. Tvrtka je tako uspjela uštedjeti visoku šesteroznamenkasti iznos.Od tada pomažu brojnim tvrtkama u cijeloj Europi da uštede novac, a prije svega da zaštite svoje zaposlenike od štetnih tvari i njihovih učinaka.

Kontinuirano dizajniraju nove proizvode, kako bi stvorili najbolje rješenje za svaki – često vrlo specifičan – zahtjev. Više od 1600 proizvoda temeljenih na vlastitom istraživanju i razvoju, a svi oni služe za sigurno rukovanje tekućinama koje su potencijalno štetne za zdravlje.

Više od 20 godina iskustva u području instrumentalnih analiza omogućuje da kompetentno savjetuju i odgovore na sva pitanja vezana uz sigurnost i pravilno postupanje s opasnim materijalima.

Proizvodi:

SCAT sigurnosne kapice

Sigurnosne kapice blokiraju isparenja otapala i održavaju vaše eluente čistima. Oni štite vaše zdravlje, okoliš i kvalitetu vaše analize. Omjer miješanja vaših otapala ostaje stabilan jer nema isparavanja. Originalno rješenje za sigurno rukovanje otapalima u HPLC-u.

PREUZMITE BROŠURU: Safety caps brošura

Zračni ventili SCAT

Zračni ventili za sigurnosne kapice blokiraju isparenja otapala i održavaju vaša otapala čistima. Standard za sigurnu opskrbu eluensima u HPLC!

PREUZMITE BROŠURU: Air-Valve brošura

HPLC startni kitovi

Sadrže sigurnsone kapice i zračne ventile
za više informacija i izboru seta obratite se na zagreb@lach-ner.com

 

SCAT sigurnosni čepovi za otpad

HPLC otpad sigurno prikupljen: Sigurnosne kapice za otpad filtriraju pare otapala i osiguravaju sigurno izjednačavanje tlaka u spremniku za prikupljanje. Originalno rješenje za sigurno rukovanje otapalima u HPLC-u – optimizirano i kontinuirano usavršavano od 1999.!

PREUZMITE BROŠURE: Safety caps brošura, SafetyWasteCaps Generation 2-0, Exhaust filter 3, HPLC Supply SETS

SCAT Univerzalni čep JAN

Univerzalno rješenje za sigurno prikupljanje otpada: sa sigurnosnim lijevkom, ispušnim filtrom, kapilarnim i cijevnim priključcima. Veliki opseg ponude, uključujući blistave utikače za spojeve koji nisu potrebni. Uvijek odgovara!

PREUZMITE BROŠURE: Universal waste hub JAN