Ostali Laboratorijski namještaj

Kontaktirajte nas

Naš stručni tim pružit će Vam kompletnu uslugu.

Dokumentacija

Preuzmite katalog

Naše reference

Make Appoinement

Ormari i elementi za skladištenje

U svakom radnom prostoru ima mnogo opreme koja se rjeđe ili češće koristi, pa je potrebno pronaći mjesto gdje će ih spremiti, kako ne bi smetali dok nisu u upotrebi. Manji komadi odlažu se u ladice, a veći na police, pa je potrebno dobro organizirati prostor, kako bi se uz opremu smjestila dokumentacija, potrošni materijal, rezervni dijelovi i ostalo.

Zato su podpultni elementi izrađeni u kombinaciji ladica i vrata s policama, slobodni prostor na zidovima iznad stolova iskorišten je za ugradnju visećih elemenata. Većina materijala smještena je u visoke elemente-ormare.

Podpultni elementi mogu biti fiksni – ugrađeni u nosivu strukturu stolova ili mobilni. Mobilni elementi daju korisniku slobodu da po potrebi promijeni raspored, bez problema zamijeni oštećeni element ili nakratko osigura dodatnu radnu površinu.

Vrata visećih elemenata i ormara mogu biti puna ili staklena, na šarke, preklopna ili klizna. Svi elementi imaju više položaja polica, vrata i ladice na meko zatvaranje. Ako je potrebno, sve fronte se mogu zaključati. Fiksni podpultni elementi i ormarići montirani su na čelične noge, tako da je čišćenje uvijek moguće.

U ponudi još nudimo stolove za vage i laboratorijske stolice.

Elementarna analiza nikada nije bila lakša!!!

Ugljik, vodik, dušik, kisik i sumpor osnovni su elementi žive prirode. Njihovo kvantitativno određivanje u najsvestranijim kombinacijama tvari, elementarna analiza, izvor je i bit portfelja proizvoda Elementar.

Današnji portfelj analizatora organskih elemenata uključuje širok raspon instrumenata koji se temelje na sigurnom, jednostavnom i ekološki prihvatljivom principu visokotemperaturnog izgaranja s temperaturama peći iznad 1200 °C.

Dokazana tehnologija peći jamči potpunu kvantitativnu pretvorbu produkata sagorijevanja u uzorku u mjerni plin – preduvjet za vrlo preciznu elementarnu analizu. Još jedna značajka koju dijele Elementarovi organski elementarni analizatori jest patentirana tehnologija kugličnih ventila za prijenos uzoraka bez slijepog uzorka.

Zahvaljujući izvanrednoj robusnosti i dugovječnosti dizajna i korištenih komponenti, većina analizatora uključuje 10-godišnje jamstvo na visokotemperaturnu peć za izgaranje i temperaturno-konduktivni detektor.

Analizatori za organsku elementarnu analizu pokrivaju sve vrste različitih primjena i mogu pouzdano mjeriti čak i najzahtjevnije C:N elementarne omjere do 12 000:1 zahvaljujući vlasničkoj tehnologiji Advanced Purge and Trap (APT).

Svi analizatori su dizajnirani da pojednostave svakodnevni rutinski rad i da svedu održavanje na minimum. Dodatni setovi za pretvorbu omogućuju nadogradnju svakog instrumenta u bilo kojem trenutku za posebne primjene.