Nanosurf

Kontaktirajte nas

Naš stručni tim pružit će Vam kompletnu uslugu.

Dokumentacija

Preuzmite katalog

Naše reference

Make Appoinement

Jedan od najpouzdanijih i etabliranih AFM brendova na današnjem tržištu

Proizvođač mikroskopa atomskih sila Nanosurf, osnovan je 1997. u Liestalu u Švicarskoj i od tada je postao jedan od najpouzdanijih i etabliranih AFM brendova na današnjem tržištu. Kontinuirano razvijaju i proizvode AFM-ove iz sjedišta u Švicarskoj, izrasli su u globalnu tvrtku s izravnom prodajom, servisom i podrškom u Kini, Njemačkoj, Indiji, Singapuru, Velikoj Britaniji i SAD-u. Od svog osnutka, Nanosurf se usredotočio na projektiranje i proizvodnju modularnih, visokokvalitetnih i lakih za korištenje AFM-a s izvrsnim omjerom cijene i vrijednosti.

Nanosurf ima ogromnu bazu znanja o mikroskopiji skenirajuće sonde, s prosječno više od 15 godina AFM iskustva u prodajnim, servisnim i razvojnim timovima.

Nanosurf je osnovan kao tvrtka usmjerena na kupca i ta tradicija se nastavlja i danas. U slučaju da standardni instrument ne odgovara optimalno vašim potrebama, proizvođačev tim je sposoban i voljan razviti sustav po mjeri za vas. Takve prilagođene individualizacije obično su potrebne za uzorke koji nisu ravni, veliki ili teški – polje u kojem Nanosurf tim ima neusporedivo iskustvo. Nanosurf je jedina AFM tvrtka koja vam nudi ovu razinu fleksibilnosti i prilagodljivosti.

Istraživački sustavi:

Industrija:

Kompaktni sustavi:

NaioAFM — The leading AFM for nanoeducation

NaioSTM — The best-selling tabletop STM

Reference: