O nama

Lach-Ner je rastuća europska kompanija u domeni kemijske industrije, koja svoje temelje ima u dugoj tradiciji proizvodnje kemikalija. 

Tradicija proizvodnje kemikalija na području današnje tvornice u Neratovicama, Republika Češka, seže od kraja 19. stoljeća s kontinuiranom modernizacijom. 

Od 2000 - 2004 tvrtka je bila u vlasništvu Pliva d.d.  iz RH pod nazivom Lachema.

2004. godine Lachemina tvornica laboratorijskih kemikalija je privatizirana, te od tada postoji pod nazivom Lach-Ner i vodeći je proizvođač laboratorijskih kemikalija u Češkoj Republici, s naglaskom na laboratorijske p.a. kemikalije.

Preuzimanjem vodeće pozicije proizvođača kemikalija na češkom tržištu, prodaja istovremeno raste na stranim tržištima, koji su s vremenom pripojeni Lach-Neru. Današnja Lach-Ner grupa djeluje na tržištima Republike Češke, Mađarske, Slovačke, Srbije i Hrvatske.

Osim prodajnog asortimana laboratorijskih kemikalija, Lach-Ner Zagreb je izuzetno ponosan na novi asortiman u dijelu analitičke opreme i laboratorijskog namještaja.

Ovlašteni smo distributer svjetskog lidera u elementnoj analizi, njemačkog proizvođača Elementar Analysensysteme GmbH, švicarskog proizvođača mikroskopa atomskih sila Nanosurf te izraelskog proizvođača XRF analizatora Xenemetrix.

Našim korisnicima pružamo servisnu i aplikativnu podršku od strane certificiranih servisnih inženjera s dugogodišnjim iskustvom u radu.

Naš tim: 

Lach-nerov tim čine djelatnici u prodaji i tehničkoj podršci. Posjedujemo autorizacije proizvođača koje zastupamo, a naši djelatnici imaju certifikate za ovlaštenu prodaju koje su stekli u kontinuiranim edukacijama u centrima proizvođača.

Naš tim čine:

Đurđica Čanadi Knežević, mag. ing. chem.
Sales manager
knezevic@lach-ner.com

Petar Skopljak, mag. ing. agr.
Sales specialist
skopljak@lach-ner.com

Tina Mate, dipl. ing. preh. teh.
Sales advisor
mate@lach-ner.com

Ivan Perković
Technical support
perkovic@lach-ner.com

Kontakt: 

     telefon: +385 1614 7357
     faks: +385 1614 7367