Lach-Ner laboratorijski namještaj dizajniran je za laboratorije, izrađen u skladu s važećim normama i smjernicama Europske  Unije  te je u skladu s ekološkim zahtjevima.

Sistemi Lach-Ner namještaja su potpuno fleksibilni, modularni i sigurni te se u potpunosti prilagođavaju svim zahtjevima i željama  kupaca, uz najbolju moguću organizaciju prostora.

Materijale radnih površina uvozimo iz Europske Unije dok se konstrukcije sklapaju u okviru pogona Lach-Ner grupe. Kako bi Vaše radno okruženje bilo lijepo i ugodno, na raspolaganju Vam je čitav niz različitih boja radnih površina.

Neka Vam svako jutro, čak i ono tmurno, kada kročite u laboratorij, bude obojeno lijepim bojama. Obojite svoj laboratorij.

Gotovi proizvodi su ispitivani i certificirani u laboratoriju za ispitivanje konstrukcija laboratorijskog namještaja u skladu sa standardom 14727. Osim laboratorijskog namještaja, nudimo i digestore iz vlastite proizvodnje u standardnim mjerama ili po specijalnim željama kupaca.

Digestori se nakon instalacije testiraju u skladu sa standardom EN 14175 od strane akreditiranog laboratorija koji potvrđuje da je rad na digestoru siguran i omogućuje korisniku dobivanje dokumentacije.

 

Za odlaganje nagrizajućih i zapaljivih kemikalija te boca s plinovima nudimo sigurnosne ormare za skladištenje njemačkog proizvođača Düperthal. Düperthal već više od 40 godina postavlja standarde u proizvodnji sigurnosnih ormara, a njihovi proizvodi i rješenja premašuju zahtjeve propisane certifikacijskim programom. 

Osim standardnog proizvodnog asortimana izuzetne kvalitete , jedina su tvrtka koja na tržištu nudi custom made rješenja. Svi sigurnosni ormari su TÜV certificirani i u skladu s najvišimi EU standardima:

  • DIN EN 14727
  • DIN EN 14470-1