Laboratorijski namještaj

LABORATORIJSKI NAMJEŠTAJ

Lach-Ner laboratorijski namještaj dizajniran je za laboratorije, izrađen u skladu s važećim normama i smjernicama Europske Unije te je u skladu s ekološkim zahtjevima.
Sistemi Lach-Ner namještaja su potpuno fleksibilni, modularni i sigurni te se u potpunosti prilagođavaju svim zahtjevima i željama kupaca, uz najbolju moguću organizaciju prostora. Materijale radnih površina uvozimo iz Europske Unije dok se konstrukcije sklapaju u okviru pogona Lach-Ner grupe.
Kako bi Vaše radno okruženje bilo lijepo I ugodno, na raspolaganju Vam je čitav niz različitih boja radnih površina.

Neka Vam svako jutro, čak i ono tmurno, kada kročite u laboratorij, bude obojeno lijepim bojama. Obojite svoj laboratorij.

Gotovi proizvodi su ispitivani i certificirani u laboratoriju za ispitivanje konstrukcija laboratorijskog namještaja u skladu sa standardom 14727.

Osim laboratorijskog namještaja, nudimo i digestore iz vlastite proizvodnje u standardnim mjerama ili po specijalnim željama kupaca.
Digestori se nakon instalacije testiraju u skladu sa standardom EN 14175 od strane akreditiranog laboratorija koji potvrđuje da je rad na digestoru siguran i omogućuje korisniku dobivanje dokumentacije.

Za odlaganje nagrizajućih, eksplozivnih i zapaljivih kemikalija i boca s plinovima nudimo sigurnosne ormare za skladištenje takvih tvari njemačkog proizvođača Düperthal.

Obratite nam se s povjerenjem!

Posted in Nekategorizirano.